• Musikjuryn

    Välkommen till Musikjuryn

    Musikjuryn är en undersökningspanel där personer från hela Sverige kan uttrycka sina åsikter. Som medlem får du inbjudningar till undersökningar som t.ex. handlar om reklam, dina intressen och vanor. Undersökningarna kommer dels från Musikjuryn, men även från andra företag. Som tack för ditt deltagande i varje undersökning kommer du att få en ersättning insatt på ditt personliga panelkonto. Ersättningen kan sedan överföras vidare till en rad olika utbetalningsalternativ. Läs om hur vi hanterar din data här Registrera dig nedan för att bli en del av Musikjuryn.

    SE HUR REGISTRERA

3-STEGSPROCESS

Registrering

Registrering

För att bli medlem i Musikjuryn fyller du i registreringsformuläret som du hittar genom att klicka på registreringsknappen på toppen eller botten av denna sida. Ditt Medlemskap är både frivilligt och gratis, och vanligtvis tar en undersökning mellan 5 och 10 minuter.

Undersökningar

Undersökningar

Som medlem i Musikjuryn bjuder vi in dig till olika undersökningar från oss samt från externa aktörer. Undersökningarna varierar och berör ämnen såsom annonsering, dina medievanor och underhållning generellt.

Få belöning

Få belöning

Som tack för ditt deltagande blir du ersatt med incentives. Ersättningen varierar beroende på undersökningens längd och svårighetsgrad.